Kajaani uutiset

Eutanasia Laillisuus

Posted on

Arja Juvonen (ps.) muistuttaa, että ihmiset pelkäävät kovia kipuja, toivottomuutta ja itsemääräämisen katoamista. – Se, että eutanasia olisi laillista. Alankomaissa miltei joka kahdeskymmenes kuolema on eutanasia. että muutaman vuonna tehdyn eutanasian laillisuutta tutkitaan. Erilaisia käsityksiä. • Määrä lisääntyy. – Benelux maissa eutanasia. % kuolinsyistä. • Raportointi epätäydellistä. • Palliatiivisen sedaation määrä kasvaa ≈.

Eutanasia Laillisuus

Kajaani uutiset

Putkinäyttö

Posted on

Moikka. Etsin Sony Trinitron putkella varustettua putkinäyttöä esim. Sony FW ja kumppanit. Eizot ja Mitsubishit kiinnostaisi myös Tarjoa. Hakusessa olisi CRT- putkinäyttö tietokoneelle. FW ehkä paras mutta trinitron​/diamondtronilla käyvät hyvin. Tarjoa omaasi. Hinta kunnon mukaan ja pystyn. Putkinäytöt katoavat kohta markkinoilta. Kun ostat littunäytön niin ota sellainen jossa on pikselitakuu eli jos on yksikin kuollut pikseli näytössä se vaihdetaan.

Putkinäyttö

Kajaani uutiset

Robert Huberin Tie

Posted on

Kehittyvässä Vantaan Aviapoliksessa Kesällä valmistunut toimistotalotarjoaa moderneja toimistotiloja ja viihtyisän työympäristön. Se on LEED GOLD. Uudet toimitilat Vantaan Aviapoliksesta. Kilpailukykyiset hinnat, ympäristötehokkuus, muunneltavat toimistotilat ja erinomainen sijainti takaavat parhaan. Kehä III:sta ja Tuusulanväylää. Avia Primalla on rauhallinen sijainti lähellä Scandicin hotellia ja kongressikeskusta. Robert Huberin tie 3B, Vantaa.

Robert Huberin Tie

Kajaani uutiset

Pallotykki

Posted on

Pallotykit add Pallotykit. Pallotykit. Täältä löydät suuren valikoiman pallotykit. Tarjoamme markkinoiden parhaan valikoiman tuotteita pallotykit. ×. Filtrera. Aurinkoisin tunnelmin kohti juhannusta Kotikentällä pallotykki jo odottaa pelaajia Liikkuvaa juhannusta toivottaen Ploki! #pallotykki. Pallotykki Spinfire Pro 2 – varaa omalle vuorollesi! Spinfire 2 Pro on erittäin monipuolinen, akkukäyttöinen pallotykki, joka taipuu kaikenlaiseen harjoitteluun.

Pallotykki

Kajaani uutiset

Järvenpään Citymarket

Posted on

K-Citymarket, Järvenpää. 9 tykkäystä. Tervetuloa Järvenpään K-​Citymarkettiin tai kuten osa meidät tuntee - maailman parhaaseen ruokakauppaan !. Kauppias Markku Hautalan luotsaama Järvenpään Citymarket valittiin maailman parhaaksi päivittäistavarakaupaksi Lontoossa torstai-iltana. K-. Helpota arkeasi tilaamalla ruokaostokset netistä tai suunnittelemalla ostokset etukäteen. Meiltä saat aina tuoreimmat tuotteet. Nopea toimitus kotiovelle tai nouto.

Järvenpään Citymarket

Kajaani uutiset

Majakka Kukkaruukuista

Posted on

Feb 18, - #Majakka, #Fyr, #Lighthouse, #Tee se itse Majakka, #Askartele majakka, #Diy #majakka kukkaruukuista. Eri kokoisista ruukuista pinoamalla saa mukavan majakan, johon voi maalata ikkunat ja oven tai voi kiinnittää valmiiksi saatavan pienen koristeoven. Ruukut. Jul 28, - #Majakka, #Fyr, #Lighthouse, #Tee se itse Majakka, #Askartele majakka, #Diy #majakka kukkaruukuista.

Majakka Kukkaruukuista

Kajaani uutiset

Ruplankurssi

Posted on

Ruplan kurssi - tuorein Venäjän ruplan vaihtokurssi. Katso uusin valuuttakurssi: Venäjän rupla suhteessa euroon RUB/EUR. Ruplan kurssi (RUB) euroon nähden (EUR). Ajankohtainen kurssi ja valuuttalaskuri. Valuutta, rupla (RUB). Kurssi / EUR, 89, Muutos, -0,77 %. Valuuttalaskin. EU (EUR). Venäjä (RUB). 1 euro = ruplaa.

Ruplankurssi

Kajaani uutiset

Ramboll Turku

Posted on

TURKU. ks-osaka.com Ramboll Finland Oy Lahti. Niemenkatu 73 C. LAHTI. ks-osaka.com Ramboll Finland Oy. ks-osaka.com kertoo Ramboll Finland Oy Turku yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Avauspuheenvuoro, Jarmo Uusikartano / Tampereen yliopisto, Reeta Huhtinen / Turku Science Park, Johanna Tiilikainen / Ramboll.

Ramboll Turku

Kajaani uutiset

Kruununmylly

Posted on

Katisten kartanon Kruununmyllyssä Oula Hännisen menu Syksyn ensimmäinen jäsentapahtuma pidetään Katisten kartanossa Kruununmyllyssä klo. Kaupunginosassa sijaitsevat Ruununmyllyn päiväkoti, alakoulu sekä tilausravintola Kruununmylly. Lapset käyvät perusopetuksen luokkia 1–6 Ruununmyllyn. Kruununmylly, Hämeenlinna, Finland. likes · were here. Pop-up-​ravintola pikkujoulubuffetilla. Avoinna Nyt auki tilauksesta.

Kruununmylly

Kajaani uutiset

Maanjäristys Oulu

Posted on

Oulun yliopisto on 14 opiskelijan ja työntekijän vireä oppimisyhteisö. Sodankylän geofysiikan observatorio, Oulun toimintayksikkö, maanjäristys. Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksella maanjäristys ei ole aiheuttanut toimenpiteitä​. Perämerellä on ollut aiemminkin maanjäristyksiä. Muun muassa tiettävästi. Oulun suunnalla on tapahtunut maanjäristys. Yhdysvaltain geologian tutkimuskeskuksen (USGS) mukaan järistys oli voimakkuudeltaan 3,5 ja.

Maanjäristys Oulu